Sociaal

Gestrest of somber? Vul de vragenlijst in voor een persoonlijk advies

3 juli 2020

Als student krijg je veel voor je kiezen en het combineren van een sociaal leven, studie, werk en sporten lijkt soms een hele uitdaging. Dat maakt het extra belangrijk om bewust te zijn van hoe het met je gaat en goed voor jezelf te zorgen. De universiteit wil je hierbij helpen.

Om die reden is de Universiteit Leiden aangesloten bij Caring Universities, een initiatief dat het psychisch welzijn van studenten wil verbeteren. Op 16 juni 2020 heb je een email ontvangen met de vraag om de online vragenlijst van Caring Universities in te vullen die gaat over je psychische gezondheid.

Na het invullen van de vragenlijst krijg je (als je dit wilt) een terugkoppeling over jouw stressniveau, angstniveau en stemming. Als je last hebt van stemmingsklachten of wanneer je stress klachten ervaart zal je tevens een online cursus worden aangeboden inclusief begeleiding van een getrainde coach. Dit is geheel gratis en compleet anoniem wanneer je dat graag wilt.

Al 3697 Leidse studenten hebben de vragenlijst al ingevuld. Wil je weten hoe het ervoor staat met je mentale welzijn, vul dan de vragenlijst in!

Meer informatie en contact