Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Start nieuwe studiejaar

29 juli 2020

De roostering voor het nieuwe collegejaar is globaal gereed: het onderwijs aan de Universiteit Leiden zal vanaf september 2020 deels op de campus zijn, en deels online.

Een kwart op de campus

Het streven is dat ongeveer een kwart van het onderwijs fysiek op de campus kan plaatsvinden –maar dit kan per opleiding verschillen. Vooral practica, kleine werkgroepen en tutoraatsbijeenkomsten voor eerstejaars zullen in de universitaire gebouwen plaatsvinden. Omdat we in de gebouwen anderhalve meter afstand houden, is de capaciteit beperkt. De precieze invulling verschilt per opleiding én per gebouw. Opleidingen informeren docenten en studenten over het rooster.
Lees meer over het onderwijs vanaf september 2020 >>

Veiligheid voorop

In alle gebouwen zijn er maatregelen van kracht om veilig met elkaar te kunnen werken en studeren. Ruimtes hebben een maximumcapaciteit, er zijn looprichtingen, en extra voorzieningen om je handen te reinigen. Uiteraard vragen we iedereen om zich aan de algemene maatregelen te houden: je mag dus niet komen als jij of je huisgenoten klachten hebben. Als je inreist uit een land of gebied met een oranje of rode kleurcode, moet je twee weken in thuisquarantaine voordat je naar een universitair gebouw mag gaan. 
Lees meer over thuisquarantaine voor studenten >>
Lees meer over thuisquarantaine voor medewerkers >>

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.