Facilitair, ICT, Onderwijs, Organisatie, P&O

Twee vacatures student-medewerkers ICT & Onderwijs FGGA

2 juli 2020

De ICT & Onderwijs (ICTO)-afdeling van de Faculteit Governance & Global Affairs is op zoek naar twee student-medewerkers voor 2 dagen per week (12-16 uur). De functie start per juli 2020 en loopt minimaal door tot en met december 2020.

ICTO FGGA

De Afdeling ICT & Onderwijs van de Faculteit Governance & Global Affairs is een groeiende en actieve afdeling die zich bezighoudt met het goed functioneren van Brightspace (de vervanger van Blackboard als Learning Management System vanaf collegejaar 20/21) en met andere, vaak vooruitstrevende, toepassingen binnen de faculteit - denk aan digitaal toetsen, weblectures, podcasts, webinars, onderwijsevaluaties en -analytics.
De ICTO-afdeling is op zoek naar twee student-medewerkers die de afdeling kunnen ondersteunen gedurende de pilotfase van de implementatie van Brightspace en bij vragen met betrekking tot het op afstand verzorgen van onderwijs. Kennis over of ervaring met Brightspace en andere systemen is geen vereiste voor deze vacature; alle benodigde kennis over het systeem zal je aangeleverd krijgen na je aanstelling. Bij minimaal één van de twee aanstellingen zoeken we naar kennis van en ervaring met Python/R en het uitvoeren van (basale) statistische analyses.

Je taken

•    Het bijhouden en ondersteunen van het migratieproces van Blackboard naar Brightspace in Meistertask en Excel.
•    Het beantwoorden van vragen en het ondersteunen van docenten bij het inrichten van hun cursus in Brightspace.
•    Het inplannen, bewerken en publiceren van weblectures.
•    Het beheren, presenteren en analyseren van geaggregeerde data, bijvoorbeeld met betrekking tot onderwijsevaluaties en -resultaten.
•    Hulp bij het promoten van activiteiten en zorgen voor zichtbaarheid door bijvoorbeeld het afnemen en schrijven van testimonials over docenten en studenten die hun ervaringen met Brightspace delen.

Je profiel

•    Je bent een actieve student van Universiteit Leiden, bij voorkeur van de Faculteit Governance & Global Affairs (2e jaar, 3e jaars of MA).
•    Zo snel beschikbaar.
•    Je bent proactief, durft dingen op te pakken en jezelf toe te eigenen.
•    Je weet wat speelt onder de studenten en hoe Blackboard momenteel over het algemeen wordt gebruikt binnen de Universiteit.
•    Je bent 12 tot 16 uur per week beschikbaar voor de duur van minimaal 6 maanden (vanaf juli 2020).
•    Je bent digitaal vaardig en hebt affiniteit met ICT in de breedste zin.
•    Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse en Engelste taal.
•    Je hebt ervaring met communicatie en social media en bent in staat pakkende teksten te schrijven (ook in het Engels).
•    Je bent een organisatietalent, praktisch ingesteld en hebt een hands-on mentaliteit.
•    Je bent communicatief vaardig, servicegericht, nauwkeurig en betrokken.
•    Voor minimaal één van de twee aanstellingen zijn we opzoek naar kennis van en ervaring met Python/R en het uitvoeren van (basale) statistische analyses.

Wat bieden we jou?

Een leuke functie in een groeiend team op een faciliterende afdeling; je zal zeker veel leren over projectmatig werken. Daarnaast ben je vrij om je reguliere werktijden zelf, flexibel in te richten. Je krijgt het standaardsalaris dat geldt voor student medewerkers (ca. €13,86 per uur).

Interesse?

Stuur je CV en motivatie uiterlijk zondag  12-07-2020 naar Emre Sener via e.sener@fgga.leidenuniv.nl.