Inloggen met authenticator app bij Office 365, Teams, OneDrive en Skype

3 augustus 2020

Vanaf vandaag is je inlog bij Office 365, Teams, OneDrive en Skype for Business nog beter beveiligd met een extra stap. Je bevestigt je inlog namelijk via een app op je telefoon: Microsoft Authenticator.

Wat moet je doen?

Voor deze stappen heb je een kwartier tot een half uur nodig. Wacht er dus niet mee tot het moment dat je je inlog nodig hebt!

• Download Microsoft Authenticator op je telefoon via de App store (iOS) of Play store (Android).
  • Meld je op al je apparaten af voor Office 365, Teams, Onedrive en Skype for Business.
  • Stel de extra beveiliging in volgens de handleiding.

Zo meld je je aan met Microsoft Authenticator

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Privacy gewaarborgd

De universiteit heeft een verwerkingsovereenkomst afgesloten met Microsoft. De privacy van je persoonsgegevens is gewaarborgd, ook in de authenticator app.

Liever geen app?

Wil of kun je niet inloggen met de app? Kies dan voor inloggen met een SMS-bericht of automatisch telefoongesprek. In de handleiding alternatieve methode lees je hoe je dit instelt.

Heb je vragen?

Neem contact op met de helpdesk van het ISSC:

•    071 527 8888
•    helpdesk@issc.leidenuniv.nl