Schrijf je nu in voor de Master Honours Classes van het eerste semester!

14 september 2020

Gemotiveerde masterstudenten met goede studieresultaten kunnen zich aanmelden voor de interdisciplinaire Master Honours Classes van de Universiteit Leiden, waarmee gemotiveerde studenten de kans krijgen om een verdiepend, extracurriculair vak te volgen.

Honours Classes zijn interdisciplinair, kleinschalig en houden zich bezig met complexe wetenschappelijke en maatschappelijke onderwerpen. Je kunt je aanmelden als je een master volgt aan de Universiteit Leiden, je voor je bachelor een cijfergemiddelde van een 7 of hoger hebt en je een goede motivatie hebt.

Classes on offer in 2020-2021

Aankomend semester worden de volgende Master Honours Classes aangeboden:

Het aantal plekken is beperkt vanwege het kleinschalige karakter van de Classes. Daarom is het slechts toegestaan om één Master Honours Class per student per academisch jaar te volgen.

Aanmelden voor de Master Honours Classes is vanaf nu mogelijk en kan tot en met zondag 27 september 23.59 uur.

Meld je nu aan!