Help TeamAlert de verkeersveiligheid te verbeteren: geef je mening en maak kans op 25 euro!

10 september 2020

Stichting Teamalert werkt in samenwerking met het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland aan een project over verkeersveiligheid dat aansluit op de leefwereld van studenten. En daar kunnen ze jouw hulp goed bij gebruiken!

Vul de vragenlijst in

TeamAlert wil graag weten welke thema's in het leven belangrijk zijn voor jou. Het invullen van deze vragenlijst duurt 5-7 minuten, en er zijn geen goede of foute antwoorden. Met jouw antwoorden - die volledig anoniem verwerkt worden - wordt het leven van studenten een stuk veiliger gemaakt, én je maakt ook nog eens kans op een tegoedbon van 25 euro!

Stichting TeamAlert

Stichting TeamAlert is een organisatie die zich inzet voor jongeren. Zo doen zij vaak onderzoek in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, ontwikkelen zij campagnes zoals BOB en MONO, en staan zij met verschillende projecten op scholen en festivals.

Doe mee en maak kans op 25 euro

Naar de vragenlijst