Agenda Workshops Academisch Schrijfcentrum

2 oktober 2020

Ook dit jaar organiseert het Schrijfcentrum weer interactieve, praktijkgerichte (en gratis!) online workshops om je te helpen je academische schrijfvaardigheid te verbeteren, of je nu net begint met je studie of bezig gaat met je masterscriptie: we hebben workshops voor iedereen! Meld je aan via schrijfcentrum-eav@hum.leidenuniv.nl – zie onze website voor een uitgebreide omschrijving van de workshops en de aanmeldingsprocedure ( www.universiteitleiden.nl/schrijfcentrumfgw )

Agenda:

Vrijdag 30 oktober, 13:15h tot 15:00h: Written assignments in Dutch academia: norms and expectations (international students)

Vrijdag 27 november, 13:15h tot 15:00h: Written assignments in Dutch academia: norms and expectations (international students)

Vrijdag 16 oktober: Academisch schrijven voor nieuwe studenten (BA1, pre-MA)

Vrijdag 6 november: Een Heldere structuur aanbrengen (BA2, BA3, MA)

Vrijdag 13 november: Blijven schrijven: schrijfdiscipline kweken voor scriptieschrijvers (BA3/MA)

Vrijdag 20 november: Schrijfstijl bij academische teksten (BA3, MA)