Universiteit Leiden

nl en

Doe mee met de Healthy University Week: 26 – 30 oktober

19 oktober 2020

Hoe blijf je mentaal en fysiek fit in uitdagende tijden? Dat is het thema van de Healthy University Week 2020, die van 26 t/m 30 oktober plaatsvindt. 

Door de coronamaatregelen zal de Healthy University Week dit jaar online plaatsvinden, maar het programma is er niet minder inspirerend door. Zo zijn er interactieve workshops over fysieke en mentale gezondheid, live trainingen in samenwerking met het Universitair Sportcentrum (USC) en inspirerende lunchlezingen van o.a. Pierre Wind, Nienke Wijnants, Kiki Vreeling en Andrea Evers. Alles gratis toegankelijk voor alle studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden en het LUMC.  

Healthy University Week

Bekijk het volledige programma en klik op een activiteitenblok om je in te schrijven. Het aantal plekken is beperkt!

Programma en aanmelden

Lees meer over alle activiteiten tijdens de Healthy University Week.

De Universiteit Leiden en het LUMC profileren zich als een Healthy University en streven naar een leeromgeving en organisatiecultuur die de gezondheid en het welzijn van studenten en medewerkers stimuleert, en duurzaamheid bevordert. Dit doen we door onder andere de jaarlijkse Healthy University Week te organiseren. Daarnaast hebben we handige tips en informatie voor een gezonde leefstijl gebundeld in het Healthy University @Home dossier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.