Sociaal

Healthy University @LeidenLaw: laat zien hoe jij fit blijft en win een fruitmand

15 oktober 2020

Van 26 tot en met 30 oktober is het weer tijd voor de jaarlijkse Healthy University Week!

Als Faculteit der Rechtsgeleerdheid vinden wij het heel belangrijk dat onze studenten, juist in deze tijden van corona, fysiek en mentaal in conditie blijven. We willen we elkaar dan ook aansporen om fit te blijven.

Laat daarom aan je medestudenten zien hoe jij fysiek en/of mentaal gezond blijft. Dus ga jij de wei in om hard te lopen of te wandelen? Maak er een foto en/of video van en stuur deze ons. Of maak bijvoorbeeld een foto van jouw gezonde ontbijt of lunch. Zo brengen we elkaar op goede ideeën.

Stuur je foto('s) en/of video('s) uiterlijk vrijdag 30 oktober naar online@law.leidenuniv.nl met als onderwerp ‘Healthy’. De leukste inzendingen plaatsen wij in een artikel op de studentensite en onder alle inzenders wordt een lekkere en gezonde fruitmand verloot!