Vervolgstudie of onderzoek in het buitenland? Vraag een VSBfonds-beurs aan!

7 oktober 2020

Wil je na je afstuderen graag een vervolgstudie of onderzoek doen in het buitenland? Bekijk dan of je in aamerking komt voor een beurs van VSBfonds. De VSBfonds-beurs is een gift van maximaal € 10.000.

Motivatie staat voorop

VSBfonds stelt elk jaar een groot aantal beurzen beschikbaar voor bevlogen en gemotiveerde studenten die zich verder willen ontwikkelen. Motivatie en betrokkenheid bij je omgeving zijn voor VSBfonds belangrijker dan je cijferlijst.

Je kunt een beurs aanvragen tot en met 1 maart.

Disclaimer: Plannen maken in tijden van corona

Door het coronavirus is momenteel veel onzeker, en dat geldt ook voor de mogelijkheden om in het buitenland te studeren. Dit betekent dat je wel plannen kunt maken om in het buitenland te studeren, maar ook altijd moet zorgen voor een alternatief plan voor het geval je buitenlandplannen niet door kunnen gaan. Heb je vragen? Stel ze aan je buitenlandcoördinator.