Voorlichtingsbijeenkomsten Lerarenopleiding ICLON

5 oktober 2020

Ook dit voorjaar organiseert het ICLON weer voorlichtingsbijeenkomsten over de lerarenopleiding. Tijdens de presentatie ontvang je informatie over de Lerarenopleiding (master), het World Teachers Programme, de Educatieve minor en de Educatieve module. Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

World Teachers Programme: ma. 12 oktober 16.00 uur
Master lerarenopleiding, Educatieve minor, Educatieve module: do. 15 oktober 16.00
Tijd: 16:00 - 17:00 uur
Locatie: online

Meer informatie en aanmelden: www.iclon.nl/voorlichting

Aanmelddeadline
Let op: de aanmelddeadlines (voor alle trajecten) wijken af van de universitaire deadlines. De aanmelddeadline voor de start eind januari is 1 november 2020 en voor de start eind augustus 2021 is 1 april 2021. De aanmeldprocedure is beschreven op de website.

Meer informatie
Lerarenopleiding Master, Educatieve minor en Educatieve module: www.iclon.nl/lerarenopleiding
World Teachers Programme: www.iclon.nl/wtp