Hoe beleef jij dit jaar? Deel je verhaal in een 'coronaportret'

16 november 2020

De coronacrisis heeft in heel Nederland zijn sporen achtergelaten, zo ook binnen de Universiteit Leiden. Veel medewerkers werken al maandenlang grotendeels vanuit huis, studenten krijgen hun onderwijs voor een aanzienlijk deel online, en uitwisselingsprojecten naar het buitenland kunnen niet doorgaan.

Hoe hou jij je hoofd boven water?

De communicatieafdeling van de Universiteit Leiden is benieuwd hoe het jou vergaat tijdens de coronacrisis. In een serie verhalen willen we laten zien hoe onze studenten en medewerkers het hoofd boven water houden tijdens deze ongekende periode. Waar maak je je zorgen over? Wat houdt je op de been? Welk persoonlijk inzicht leverden de afgelopen maanden je op? We horen het graag van je.

Coronaportretten

Op deze manier willen we een serie ‘coronaportretten’ maken, bestaand uit een persoonlijk interview en een mooie foto (of aantal foto’s), die we de komende maanden publiceren op de universitaire website. We willen op deze manier laten zien hoe studenten en medewerkers dit bijzondere en heftige jaar hebben ervaren.

Wil jij jouw verhaal delen?

Stuur een mail, dan neemt de redactie contact met je op.

Mail de redactie