ICT

Homepages studenten- en medewerkerswebsite vernieuwd

25 november 2020

Vanaf 25 november zijn de homepages van de studenten- en medewerkerswebsite vernieuwd. De voor bezoekers belangrijkste zaken zijn nu sneller vindbaar, en het wordt duidelijker dat je de informatie van jouw eigen opleiding of instituut bekijkt.

De veranderingen:

• Elke opleiding en elk instituut heeft een eigen headerbeeld gekregen, waardoor je direct ziet dat je de content van jouw organisatieonderdeel bekijkt. Om jouw content te zien, log je rechtsboven in, of selecteer je midden in de pagina jouw instituut in het dropdown-menu.
  • In 4 toptaken en 12 subtoptaken vind je de meest gezochte contentpagina’s en menu-onderdelen. De andere pagina’s kun je nog steeds vinden via de zoekfunctie of via het menu (links in beeld).

Verder vind je in de direct-naars nog steeds de meest bezochte applicaties, en zijn er nog de vertrouwde mededelingen, agenda, etc.