Inschrijving Bachelor Honours Classes 2e semester geopend

9 november 2020

Bachelorstudenten met goede studieresultaten kunnen zich aanmelden voor de interdisciplinaire Bachelor Honours Classes van de Universiteit Leiden, ook wie niet (meer) aan het Honours College deelneemt. De Universiteit Leiden wil gemotiveerde studenten zo de kans bieden om een uitdagend, extracurriculair vak te volgen.

Aanmelding Bachelor Honours Classes nu geopend!

De inschrijving voor de Bachelor Honours Classes van het tweede semester is vanaf nu geopend en sluit op 19 november 23.59 uur. Het aanbod van de classes kun je bekijken in de studiegids.

Honours Classes zijn interdisciplinair en houden zich bezig met complexe wetenschappelijke en maatschappelijke onderwerpen. Er worden ook Honours Classes georganiseerd waarin de focus ligt op de ontwikkeling van vaardigheden.

Voor studenten die meedoen aan het Honours College, is een Bachelor Honours Class een verplicht onderdeel van hun programma. Maar ook voor derdejaars studenten die het Honours College-programma niet (meer) volgen, is een aantal plekken beschikbaar.

Inschrijven voor een Bachelor Honours Class kan via ons online registratiesysteem van 9 tot en met 19 november 23:59 uur. Je hoeft je dus niet aan te melden via uSis. Bij de inschrijving word je gevraagd jouw gegevens in te vullen en een korte motivatiebrief te schrijven voor de classes die je graag wilt volgen.

Om de kleinschaligheid van het onderwijs te waarborgen, is er per class een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wij geven jou daarom bij de inschrijving de optie om  1e , 2e, 3e en 4e  keuze aan te geven. De docenten zullen na afloop van de inschrijfperiode studenten selecteren voor hun Bachelor Honours Class. De uitslag van de selectie voor het tweede semester wordt uiterlijk 17 december per e-mail bekend gemaakt.

Contact

Mocht je vragen hebben over de Bachelor Honours Classes en de aanmelding, dan kun je op onze website kijken voor meer informatie of ons bereiken via baclasses@ha.leidenuniv.nl.