Onderwijs, Sociaal

Student Well-being Weeks: 18 januari tot 14 februari 2021 - Ontdek hoe je mentaal en fysiek gezond blijft in deze tijd

26 november 2020

Als student komen er veel uitdagingen op je af. Helemaal in deze rare tijd: je hebt minder (fysiek) contact, studeert voornamelijk vanuit huis en bent minder onderweg. De Universiteit Leiden vindt het belangrijk dat je weet dat je er niet alleen voor staat en geeft je graag tips om mentaal en fysiek gezond te blijven.

Daarom organiseren we vanaf 18 januari tot 14 februari de Student Well-being Weeks. In deze weken komen verschillende onderwerpen aan bod: van voldoende beweging tot de kunst van falen, van gezonde recepten tot inspirerende gesprekken en van minder piekeren tot goed met je geld omgaan.

Deze en nog veel meer thema’s komen op verschillende manieren aan bod in interactieve workshops, inspirerende lezingen en fysieke sportactiviteiten. Veel van de activiteiten vinden online plaats en zijn vanuit huis te volgen.

Heb je ideeën voor leuke activiteiten die passen bij dit thema? Mail ons!

Inschrijvingen gesloten

Zie in plaats daarvan Student Well-being Week november 2021