Update: Onderwijs in tweede semester en Bindend Studieadvies (BSA)

12 november 2020

Het ministerie van OCW heeft richtlijnen bekendgemaakt voor het onderwijs in het tweede semester (vanaf februari 2021). Wat zijn de gevolgen voor jouw onderwijs?

Grotendeels online, deels op campus

We verwachten dat het onderwijs in het tweede semester hetzelfde blijft als nu: dus op de campus als dat kan, en online als het nodig is. De universiteit onderzoekt de komende tijd hoe dit er precies uit gaat zien.

Bindend Studieadvies (BSA)

Eerstejaarsstudenten krijgen dit collegejaar weer gewoon een Bindend Studieadvies (BSA). Omdat je al het onderwijs kunt volgen, of dit nu online is of op de campus, is het niet te verwachten dat de huidige coronamaatregelen tot studievertraging zullen leiden. De universiteit houdt dit goed in de gaten. Opleidingen waarbij de maatregelen wel tot problemen leiden, kunnen van deze regel afwijken. Als dat voor jouw opleiding geldt, hoor je dit voor 1 februari 2021.

Vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt, bijvoorbeeld over je rooster, stages of studeren in het buitenland. De komende weken zal je opleiding je steeds zo snel en volledig mogelijk over de ontwikkelingen informeren.

Bekijk ook de website Studeren in tijden van corona voor updates en actuele informatie.