Organisatie

Vacature: Student-assistenten voor de afdeling Communicatie & Marketing (Faculteit Geesteswetenschappen)

24 november 2020

Wat doe je als student-assistent?

In samenwerking met de medewerkers van het team Communicatie en Marketing ondersteun je de organisatie van grote evenementen zoals (online) Open Dagen, Masterweek en Proefstuderen. Je stuurt mailingen uit, houdt schema’s bij, helpt bij het verzorgen van drukwerk voor posters en brochures en voert verder voorkomende werkzaamheden uit.

Per wanneer, waar, voor hoeveel uur en wat is het salaris?

We zoeken per 15 januari 2021 twee assistenten. Eén voor 11,4 uur per week en één voor 7,6 uur per week. Beiden verdeeld over twee of drie dagen (werkdagen in overleg). Het gaat in beide gevallen om een aanstelling voor één jaar met een proeftijd van een maand. Je krijgt het standaardsalaris dat geldt voor studentassistenten. Ons kantoor zit in het Huizinga, maar vanwege de coronamaatregelen werk je voornamelijk vanuit huis.

Wat voor iemand zoeken we?

Je bent geknipt voor deze baan als je aantoonbaar:

• Organisatietalent hebt en goed kunt plannen
  • Over goede, mondelinge en schriftelijke, communicatieve vaardigheden beschikt in Nederlands en Engels
  • Zorgvuldig bent
  • Zelfstandig bent, maar ook goed samen kunt werken
  • Handig bent met het Office pakket
  • Initiatiefrijk en stressbestendig bent
  • Flexibel bent (je moet bijvoorbeeld ook af en toe op zaterdag werken i.v.m. Open Dagen)
  • Bachelor- of Masterstudent bent bij de faculteit Geesteswetenschappen
  • Het tweede semester van 2020-2021 en bij voorkeur ook het gehele collegejaar 2021-2022 beschikbaar bent

Is dit iets voor jou?

Stuur dan uiterlijk zondag 6 december je sollicitatiebrief en cv naar marketing@hum.leidenuniv.nl.

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 8 december.

Vragen? Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Ayelet Mokasay, Marketingcommunicatiemedewerker Bachelor (a.mokasay@hum.leidenuniv.nl) of Femke Stokkel, Marketingcommunicatiemedewerker master/internationaal (f.a.stokkel@hum.leidenuniv.nl), of mail naar marketing@hum.leidenuniv.nl.