ICT

Vernieuwde homepage: vind sneller wat je zoekt

25 november 2020

De homepage van de studentenwebsite is vernieuwd. Je vindt nu gemakkelijker de informatie die je zoekt.

Bovenaan de pagina zie je een afbeelding van je opleiding; zo zie je direct welke opleiding je hebt geselecteerd. Door je opleiding te selecteren, krijg je informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt. Klik op de knop 'Gast' en kies jouw opleiding.
Bovenaan de pagina zie je een afbeelding van je opleiding; zo zie je direct welke opleiding je hebt geselecteerd. Door je opleiding te selecteren, krijg je informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt. Klik hiervoor op de knop 'Gast' en kies jouw opleiding.
Via deze vier knoppen navigeer je snel naar de informatie en contactgegevens die je het vaakst nodig hebt.
Daaronder vind je de overige veel gezochte onderwerpen overzichtelijk bij elkaar. Staat wat je zoekt hier niet bij? Bekijk het volledige menu via het menu-icoon bovenin beeld.
Ook de belangrijkste links naar andere omgevingen vind je net als voorheen terug op de homepage.

Vragen of opmerkingen?

We zijn benieuwd wat je vindt van de nieuwe homepage. Is het makkelijker om de informatie te vinden die je zoekt? Mis je nog iets? We horen graag je suggesties! Stuur een bericht naar communicatie@sea.leidenuniv.nl en zet daarbij ‘Nieuwe homepage’ in het onderwerp.