Voorlichting en aanmelden studeren in het buitenland 2021-2022

23 november 2020

Spijtig genoeg konden alle uitwisselingen vanwege covid-19 dit jaar niet doorgaan. Desalniettemin zijn we wel weer begonnen met de voorbereidingen voor 2021-2022 in de hoop dat er straks weer meer mogelijk is (maar zorg ook altijd voor een plan B), want studeren in het buitenland is gewoon leuk!

Heb je het Study Abroad Festival in oktober gemist en wil je graag meer te weten komen over Studeren in het Buitenland? Op donderdag 3 december, van 16.00 – 17.00 uur, geven we via Kaltura een voorlichting over Studeren in het Buitenland inclusief Q&A. Daarnaast hopen we ook een paar studenten te kunnen uitnodigen die eerder op uitwisseling  zijn geweest en die over hun ervaringen kunnen vertellen.

Interesse om deze voorlichting bij te wonen? Meld je dan aan via https://www.formdesk.com/universiteitleiden/registration-studyabroad-infosession

Let op: de deadlines voor Studeren in het Buitenland komen snel dichtbij:

• 1 december 2020 voor de universitaire uitwisselingen;
  • 15 januari 2021 voor de facultaire uitwisselingen.

Vragen? Stel ze aan Bureau Internationaal Onderwijs via outgoingexchange@law.leidenuniv.nl.