Bibliotheek, Facilitair, Onderwijs

Openingstijden universitaire gebouwen rond de feestdagen

20 december 2021

De universiteit is gesloten van 25 december tot en met 1 januari. In deze periode vallen de officiële feestdagen: eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag.

Bibliotheken
De Universiteitsbibliotheek (UB) is tussen kerst en nieuwjaarsdag geopend. Alle andere bibliotheeklocaties van de UBL zijn vanaf 24 december 18.00 uur tot en met 1 of 2 januari 2022 gesloten. Een volledig overzicht van de openingstijden van de universitaire bibliotheken tijdens de kerstperiode vind je op de op de website van de bibliotheek.

Let op: bezoek voor de meest actuele informatie rondom covid-maatregelen en diens invloed op de universiteit het coronadossier.

Hulp nodig?
Bekijk de contactpagina voor informatie over met wie je contact kan opnemen terwijl de universiteit gesloten is.