Vacature student-medewerker Communicatie en Marketing (16 uur)

10 december 2020

Wil jij vanaf 2021 een leuke, leerzame en goedbetaalde bijbaan? De afdeling communicatie en marketing van de faculteit Governance and Global Affairs is op zoek naar een nieuwe student-medewerker voor 16 uur per week. Om het team van studenten aan te vullen hebben we het liefst een student van het Instituut Bestuurskunde.

Als student-medewerker kan je al je creatieve vrijheid kwijt, help je bij het organiseren van evenementen en je maakt content voor onze social media kanalen. Daarnaast schrijf je artikelen voor de website en help je met het beheer van de site.

Studeer je (bestuurskunde) bij FGGA, zoek je een baan met veel verantwoordelijkheid bij het leukste team van de Universiteit Leiden? Stuur voor 20 december je CV en motivatie naar Judith van Doorn. Geprekken vinden in de dagen hierna online plaats.