Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

Brainstorm mee met het LUS om het welzijn van studenten te verbeteren

21 januari 2021

In een perfecte wereld zou de universiteit stressvrij zijn. Maar hoe bereiken we dat? Het LUS nodigt je uit om te brainstormen over studentenwelzijn. Met jouw input en creativiteit gaan we dit onderwerp bespreken en ideeën bedenken om het welzijn van alle studenten te verbeteren! Wat zijn de belangrijkste bronnen van stress, nu en tijdens niet-corona-tijden?

Als Leids Universitair Studentenplatform (LUS) zijn wij een groep studenten die nadenken over manieren waarop de universiteit verbeterd kan worden en de daaruit voortvloeiende adviezen geven aan het College van Bestuur.

Op 28 januari vindt van 15.00-17.00 uur een denktanksessie plaats op Kaltura waar we je ideeën willen horen! Deze eerste sessie is volledig in het Engels (meld je aan: https://bit.ly/35AMsnd).

Op 9 februari vindt van 15:00-17:00 uur een tweede denktanksessie plaats in het Nederlands (meld je aan: https://bit.ly/2MTwhuJ).

Onze denktanksessies zijn onderdeel van de Leiden University Wellbeing Weeks en staan ​​open voor iedereen die mee wil doen! Heb je nog vragen? Stuur ons een e-mail: lus@sea.leidenuniv.nl. Voor meer informatie en updates: volg ons op Instagram @lusleiden of op Facebook.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.