Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

De Student Wellbeing Weeks komen eraan! Meld je nu aan

7 januari 2021

Je staat er niet alleen voor in deze gekke tijd. Daarom organiseert de Universiteit Leiden van 18 januari t/m 14 februari 2021 de Student Wellbeing Weeks. Wil je meer te weten komen over de kracht van falen? Kun je wel een meditatielesje gebruiken? Of zou je graag mensen willen ontmoeten die in een soortgelijke situatie zitten? In de themaweken rondom studentenwelzijn komen deze onderwerpen (en nog veel meer) aan bod tijdens veel verschillende (online) activiteiten. 

Bekijk het programma hier

Inschrijven

Voor sommige activiteiten dien je je van tevoren in te schrijven. De aanmeldlinks worden de aankomende dagen toegevoegd (mits deze nog niet beschikbaar zijn).  
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.