Sociaal

Deadline studeren in het buitenland: 15 januari

11 januari 2021

Wil jij volgend jaar graag in het buitenland studeren? Meld je dan uiterlijk 15 januari (23:59) aan en zorg dat je je dossier compleet online aanlevert.

Voor studenten die naar het Verenigd Koninkrijk willen: ondanks het aangekondigde Britse besluit om uit het Erasmusprogramma te stappen, lopen onze overeenkomsten nog even door en er is in ieder geval tot en met mei 2022 Erasmusfinanciering beschikbaar. Je kunt je dus voor komend jaar gewoon aanmelden.

En natuurlijk geldt voor alle studenten: houd er rekening mee dat de coronamaatregelen van invloed kunnen zijn op je plannen. Dus denk ook goed na over een plan B mocht de uitwisseling niet door kunnen gaan.

Heb je nog vragen? Mail naar Bureau Internationaal Onderwijs via outgoingexchange@law.leidenuniv.nl.