Onderwijs, Sociaal

Workshopserie 'Inspiratie - Motivatie en leren: Hoe blijf je gemotiveerd tijdens de coronacrisis?'

31 mei 2021

De interactieve online workshopserie 'Inspiratie - Motivatie en leren' was een groot succes tijdens de Student Wellbeing Weeks eerder dit jaar. Daarom bieden we de workshopserie in deze lente opnieuw aan!

De workshopserie helpt je inzicht te geven in hoe van de huidige omstandigheden in de corona-periode kunt leren. Hoe blijf je nu gemotiveerd en zorg je dat je problemen aanpakt?

De workshopserie Inspiratie - Motivatie en leren bestaat uit 3 online bijeenkomsten op 4, 11 en 18 juni, van 15.00 tot 15.30 uur.

Wat studenten vinden
‘Je kunt vrijuit praten. Je wordt uitgedaagd om je eigen leerproces aan te gaan. Daardoor groei je echt. Regie nemen over je eigen leven. Ik heb er heel erg van genoten.’

‘Mijn ervaring met de Inspiratie Workshop? Opluchting! De mogelijkheid om te zeggen wat je in je hoofd en in je hart hebt! Hoewel de ik de anderen niet kende, is de sfeer heel vertrouwd. Zelfs online!'

Meld je uiterlijk 3 juni aan door een e-mail te sturen naar Rob van Waarde.