Nieuw! Bekijk je rooster via MyTimetable

15 januari 2021

Vanaf maandag 1 februari 2021 kun je voor het raadplegen van het rooster de nieuwe tool MyTimetable gebruiken. MyTimetable biedt jouw rooster op een eenvoudige, gepersonaliseerde en overzichtelijk wijze aan en geeft een compleet overzicht van al je onderwijsactiviteiten. Ook vind je in MyTimetable de activiteitennummers om je voor vakken in te schrijven in USIS.

Persoonlijk rooster samenstellen

In MyTimetable kun je alle vak- en opleidingsroosters vinden, waarmee jij je persoonlijke rooster kunt samenstellen. Onderwijsactiviteiten waarvoor je in uSis staat ingeschreven, worden automatisch in je rooster getoond. Roosters die je toevoegt, worden onthouden en na een volgende login automatisch weergegeven.

Koppelen aan je eigen agenda

Je kunt je rooster gemakkelijk koppelen aan je agenda-applicaties zoals Outlook, Google Agenda, Apple Agenda of een andere agenda-app op je smartphone. Roosterwijzigingen worden na het koppelen ook automatisch in je agenda doorgevoerd. Bovendien ontvang je desgewenst per e-mail een notificatie van de wijziging.

Inloggen in MyTimetable

Je kunt inloggen in MyTimetable met je ULCN-account.

Vragen?

Op de ‘Help’-pagina in MyTimetable vind je een uitgebreide instructie. Ook is er een handleiding beschikbaar.

Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op via de Helpdeskportal van het ISSC. Opleidingsspecifieke informatie vind je op de opleidingstab van jouw opleiding op de studentenwebsite en/of op Brightspace.

Bekijk hier de instructievideo

Verlaat onze website om deze video te bekijken.