Facilitair, Onderwijs, Organisatie

Openingstijden gewijzigd vanwege avondklok: KOG sluit vanaf zaterdag 23 januari om 18.00 uur

22 januari 2021

Er zijn weer aanvullende maatregelen afgekondigd. Het onderdeel dat op dit moment consequenties heeft voor jouw onderwijs is de invoering van de avondklok. Vanaf zaterdag 23 januari gaat in Nederland de avondklok in van 21.00-4.30 uur. Dit betekent dat alle universitaire gebouwen, en dus ook het Kamerlingh Onnes Gebouw, sluiten om 18.00 uur (in verband met het afsluiten en de reistijd van het UFB-personeel).

• De studieplekken in het Kamerlingh Onnes Gebouw blijven – binnen de nieuwe openingstijden – beschikbaar voor studenten die geen goede studieplek thuis hebben. Het avondblok is komen te vervallen en de te reserveren blokken zijn dus aangepast in het online reserveringsysteem.
  • Houd je op de studieplekken en in het gebouw aan de regels (afstand houden, mondneusmasker dragen bij verplaatsing en enkel de gereserveerde tijd gebruiken). Reserveer alleen een plek als je nergens anders kunt studeren. Laat de beperkte plekken vrij voor je medestudent die deze nodig heeft.
  • Let op: in het gebouw én op het terrein buiten van het Kamerlingh Onnes Gebouw geldt overal de anderhalvemeterregel, ook al behoor je tot één huishouden.