Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Parkeergarage Cluster Zuid sluit per 1 februari 2021: haal je fiets of auto op

5 maart 2021

Vanwege de renovatie van Cluster Zuid voor de ontwikkeling van de Humanities Campus sluit per 1 februari de ondergrondse parkeergarage onder Cluster Zuid. Nu bijna iedereen thuis zit door de lockdown wordt de garage slechts een enkele keer gebruikt voor het parkeren van auto’s. Wel staan er nog meerdere fietsen. Ook deze moeten zo snel mogelijk opgehaald worden.

Alle geparkeerde fietsen en auto’s moeten weg vóór 1 februari

Tot 31 januari is de garage open en kan je met de auto en fiets de garage uitrijden. Op 1 februari 2021 moet de garage leeg zijn en wordt de garage afgesloten. De parkeergarage in Cluster Noord blijft geopend voor het parkeren van je auto.

Lukt het niet om vóór 1 februari je fiets op te halen?

Kom dan zo snel mogelijk, in ieder geval vóór 1 april je fiets ophalen. Meld je eerst bij de balie van het Lipsius, dan loopt er iemand mee om het hek te openen. Als je het fijn vindt om een fiets op de campus te houden, verplaats je fiets dan naar de nieuwe fietsenstalling onder het Reuvens.

Auto parkeren na de lockdown

De renovatie van Cluster Zuid start later dit jaar. De parkeergarage wordt tijdens de verbouwing gebruikt voor de opslag van materiaal en wordt vervolgens ook zelf onder handen genomen. Als de lockdown wordt opgeheven en we weer naar de campus mogen wordt er tijdig gecommuniceerd over de alternatieve parkeerlocaties Haagweg en Maliebaan.

Heb je vragen over de sluiting van de garage? Stuur een email naar info@vastgoed.leidenuniv.nl

Lees hier meer over de renovatie van Cluster Zuid en de Humanities Campus

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.