Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Tussenstand facultaire NSE-wedstrijd; Shift aan kop!

8 maart 2021

Nog een week te gaan! Studievereniging Shift staat aan kop met 45,1 procent aan ingevulde enquêtes gevolgd door de Leidse Biologen Club met 42.8 procent. Heb je de NSE nog niet ingevuld? De NSE loopt nog tot en met 14 maart. 

Tussenstand ingevulde enquetes per studievereniging
Tussenstand ingevulde enquetes per opleiding

Toelichting resultaten per opleiding
Voor de resultaten per opleiding geldt dat bachelor- en masteropleidingen met eenzelfde richting zijn samengevoegd. Bij Informatica zijn de specialisaties en de masters Computer Science, ICT in Business en Media Technology samengevoegd. Bij Wiskunde zijn ook de resultaten van de master Statistical Science meegenomen.

Jouw mening is belangrijk
De meningen van onze studenten zijn voor de faculteit heel belangrijk om het onderwijs, de faciliteiten en de studie-omgeving continu te verbeteren. Wie weet er immers beter hoe het is om bij ons te studeren dan jij?
 
Wat gebeurt er met de resultaten?

Met de uitkomsten van de NSE gaan de faculteit en je opleiding aan de slag om de opleiding te verbeteren. Door aan te geven wat jij vindt van je studie help je mee met het aandragen van verbeterpunten waar ook jouw opleiding iets mee kan.

Win leuke prijzen
Onder de studenten die de enquête hebben ingevuld  verloot de NSE verschillende prijzen: een Apple Macbook Air (t.w.v. €1199,-), 4 Sony noise cancelling headphones (t.w.v. €380,-), 3 Logitech muizen en toetsenborden (t.w.v. €218,-) en 400 cadeaukaarten (t.w.v. €25,-). Bovendien steun je met je deelname het coronaonderzoek van het LUMC. Want voor elke ingevulde enquête doneert de universiteit via het Leids Universiteits Fonds €0,25 aan de crowdfundingsactie van het LUMC: #wakeuptocorona.

Facultaire competitie
Naast bovenstaande is er ook dit jaar weer een competitie tussen de facultaire studieverenigingen. De studievereniging waarvan de achterban de meeste enquêtes invult, ontvangt een bijdrage voor een zelf in te vullen (online) activiteit voor hun studenten!

E-mails
De NSE loopt tot en met 14 maart. De tussenstand van de ‘studieverenigingenwedstrijd’ kun je volgen via de studentenwebsite, Facebook en Instagram.

Invullen kost je ongeveer 15 minuten. Dat kan trouwens heel goed via de mobiele site. Wij kijken uit naar jouw mening.
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.