Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Sociaal, Onderzoek

Word lid van het studentenpanel en geef je mening over de universiteit

19 januari 2021

Ben jij student aan de Universiteit Leiden, vind je het leuk om je mening te geven over zaken rondom de organisatie van jouw studie, heb jij 2 à 3 uur per maand tijd én wil je wat bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Feedback

In 2017 is het programma Harmonisatie Onderwijslogistiek binnen de Universiteit Leiden gestart. Omdat wij binnen dit programma de student centraal zetten, is het voor ons essentieel om studenten regelmatig om input en feedback te kunnen vragen. Om dit te kunnen organiseren, hebben wij een groep studenten nodig die wij regelmatig uitnodigen voor bijeenkomsten. Vragen die tijdens deze bijeenkomsten worden besproken zijn bijvoorbeeld: 'Hoe kan het inschrijfproces voor vakken en tentamens verbeterd worden?' of 'Hoe zorgen we ervoor dat studenten eenvoudig informatie over bijvoorbeeld roosters en cijfers kunnen vinden en hoe kunnen we het roosterproces verbeteren?' 

Vergoeding

Voor 2021 zijn wij op zoek naar studenten die onze huidige studentenpoule kunnen aanvullen. Je kunt altijd zelf aangeven bij welke sessies je wel en niet aanwezig kunt zijn. Als je aan twee of meer bijeenkomsten hebt deelgenomen, ontvang je hiervoor aan het eind van het jaar naar inzet een vrijwilligersvergoeding. Deze vergoeding is maximaal €300,- en bedroeg vorig jaar €20,- per deelgenomen sessie. 

Vragen?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar de programmasecretaris Lilian Boerboom.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.