Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Zoek je meer uitdaging? Meld je aan voor het Honours College Beta & Life Science

11 januari 2021

Wil jij dieper duiken in je studie, of juist andere interesses verder ontwikkelen? Voor eerstejaars studenten die meer uitdaging zoeken, biedt de Universiteit Leiden het Honours College aan. Dit houdt in dat je tijdens je bachelor nog 30 EC aan vakken, onderzoeksstages of andere projecten volgt. 

Honours College Bèta and Life Science

Het Bèta & Life Science traject is een extracurriculair programma voor gemotiveerde studenten van alle opleidingen van de Faculteit der Wiskunde & Natuurwetenschappen en de opleiding Biomedische Wetenschappen. 

Denk je dat Bèta and Life Science van het Honours College iets voor jou is? Op donderdag 28 januari is er van 12.00 tot 13.00 uur gelegenheid om al je vragen te stellen. De Kaltura-link is: https://smart.newrow.com/#/room/olq-876  

Kom langs en kom erachter wat het Honours College jou te bieden heeft!

Vragen?

Neem dan contact op met hc-ambassadeur@science.leidenuniv.nl of honourscollege@science.leidenuniv.nl 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.