Onderwijs, Sociaal, Onderzoek

Heb je net je master afgerond en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in het buitenland? Vraag voor 1 april 2021 de Cultuurfondsbeurs aan

16 februari 2021

Ben jij studenten klaar voor een nieuwe uitdaging? Heb je net je master afgerond of ben je bijna klaar zijn en droom je over een vervolgstudie in het buitenland na de zomer? Dan heeft het Cultuurfonds een buitenkans: een internationale beurs om verder te studeren of onderzoek uit te voeren aan een topuniversiteit!

250 beurzen
Ieder jaar stelt het Cultuurfonds rond de 250 beurzen beschikbaar voor talentvolle afgestudeerde academici (master) uit alle disciplines: van wiskunde en geneeskunde tot filosofie en geschiedenis. De beurs maakt het mogelijk een tweede master in het buitenland te volgen of om in het buitenland PhD (voorbereidend) onderzoek uit te voeren.

Cultuurfondsbeurs

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Aanvragen

Je kunt tot 1 april 2021 een buitenlandbeurs via het Cultuurfonds aanvragen. Mocht het aankomende collegejaar door corona toch anders lopen, dan denkt het Cultuurfonds graag met je mee. Op de website van het Cultuurfonds vind je alle informatie over de voorwaarden, het aanvragen en het bedrag van de beurs.

Website Cultuurfonds