Voorlichtingsbijeenkomsten Lerarenopleiding ICLON

16 februari 2021

Voorlichtingsbijeenkomsten Lerarenopleiding ICLON

Ook dit voorjaar organiseert het ICLON weer voorlichtingsbijeenkomsten over de lerarenopleiding. Tijdens de presentatie ontvang je informatie over de Lerarenopleiding (master), het World Teachers Programme, de Educatieve minor en de Educatieve module. Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan de studieadviseur en een student.

Data: Maandag 15 februari en donderdag 8 april
Tijd: 16:00 - 17:00 uur
Waar: online
Exclusief over World Teachers Programme: maandag 12 april 16.00 uur
Meer informatie en aanmelden: www.iclon.nl/voorlichting

Online Masterweek
Tijdens de Online Masterweek (10 t/m 12 maart 2021) verzorgt het ICLON ook presentaties specifiek over de Lerarenopleiding (tweede master, 60 EC) en tweejarige Educatieve master (120 EC). Voor meer informatie en aanmelden zie: website Masterweek.

Aanmelddeadline opleidingstrajecten
Let op: de aanmelddeadlines wijken af van de universitaire deadlines. De aanmelddeadline voor de start eind augustus is 1 mei 2021 voor de start eind januari 2022 is 1 november 2021. De aanmeldprocedure is beschreven op de website.

Meer informatie
Lerarenopleiding Master, Educatieve minor en Educatieve module: www.iclon.nl/lerarenopleiding
World Teachers Programme: www.iclon.nl/wtp