Gezocht: commissieleden voor FLO 2022

1 maart 2021

​​​​​​​De FLO-commissie is op zoek naar studenten voor de FLO-commissie van volgend jaar!

De FLO zoekt nieuwe comissieleden

Wil jij onderdeel zijn van een hechte commissie, jouw vaardigheden ontwikkelen op het gebied van organiseren, netwerken en leiderschap en wil jij je CV uitbreiden? Misschien is de FLO-commissie dan wel iets voor jou.
De FLO-commissie organiseert de jaarlijks Facultaire Loopbaan Oriëntatiedag. Deze dag bestaat onder andere uit lezingen en workshops die als doel hebben om de FSW studenten inzicht te geven in hun carrièremogelijkheden. Samen met vijf commissieleden zal jij deze dag verzorgen, van het regelen van sprekers tot het verzorgen van promotie, en van het bestellen van de broodjes voor de lunch tot het bedenken van taken voor de vrijwilligers.

Hoe kan je solliciteren?

Stuur jouw CV en motivatiebrief van max. één A4 vóór maandag 12 april 2021 17:00 uur naar floleiden@fsw.leidenuniv.nl. Vermeld in jouw sollicitatie je voorkeursfunctie(s): voorzitter, secretaris, penningmeester, assessor sprekers, assessor workshops of assessor promotie.
Wil je weten wat alle functies inhouden? Kijk dan op de pagina Wie zijn wij? of mail ons voor een gedetailleerde omschrijving!