Visit the Online Minor Market on 30 March

23 maart 2021

Hoe kies je de juiste minor? En welke minoren zijn er eigenlijk allemaal? Ontdek het tijdens de online minorenmarkt op 30 maart. Van de educatieve minor tot Frugal Innovation for Sustainable Global Development (LDE) en van Islam: religion and society tot Music studies, meer dan 30 minoren zijn op 30 maart aanwezig!

De minorenmarkt vindt plaats in MS Teams, tussen 15:30-17:30 zijn er vier informatiesessies waarin je de minorcoördinator via een videochat al je vragen kan stellen.

Alle minoren van de Faculteit Geesteswetenschappen, en enkele minoren van andere faculteiten, zijn op de markt vertegenwoordigd. Je kunt de minorcoördinatoren al je vragen stellen, uiteraard ook over welke minoren voorbereiden op een master die je zou willen gaan volgen na je bacheloropleiding.

Meld je nu aan!