Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

Maaltijd en gezelligheid aan huis | Student Schuift Aan

22 november 2021

Voel je je wel eens alleen of heb je behoefte aan wat extra gezelligheid? Wellicht is het initiatief Student Schuift Aan wel wat voor jou!

Stichting Present koppelt studenten aan 'aanschuivers' in Leiden en Oegstgeest. Aanschuivers zijn mensen die behoefte hebben aan een beetje extra gezelligheid en graag samen eten (en soms ook koken). Als student vorm je een duo met een andere student en kook en eet je in overleg rond 18.00 uur vooraf óf samen bij jou of bij de aanschuiver thuis. Lijkt dit je leuk? Geef je op voor Student Schuift aan via de website van Stichting Present. Bij het aanmelden kun je zelf voorkeursdagen aangeven.

Meer informatie?

Bij vragen kun je contact opnemen met Doortje van Helden via de mail of telefonisch via 06-245710363.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.