Sociaal

NSL Schuift Aan! Maaltijd en gezelligheid aan huis

29 maart 2021

Eet jij vaak alleen en kan jij wel wat extra gezelligheid gebruiken in deze gekke tijd? De aankomende tijd schuiven studenten van Navigators Studentenvereniging Leiden (NSL) graag bij jou aan.

Stichting Present Leiden/Oegstgeest wil graag de koppeling verzorgen tussen dit mooie aanbod en de mensen voor wie het een wens is om weer eens samen met iemand te eten.

31 maart, 14 april en 12 mei 2021

De maaltijden worden verzorgd door NSL op 31 maart, 14 april en 12 mei 2021. Op alle dagen is er een vast menu samengesteld, waarbij er keuze is uit vlees of vegetarisch. De maaltijd is gratis, maar een donatie mag altijd. Je kunt je voor meerdere dagen aanmelden, echter is er beperkt plek. Als er veel animo is zullen we de dagen uiteraard eerlijk verdelen onder de aanmeldingen.

Aanmelden kan tot 1 dag van tevoren

Meer information?

Bij vragen stuur een mail naar: info@presentleiden.nl