Speeddate Geesteswetenschappen

18 maart 2021

Ben je aankomend eerstejaarsstudent en heb je nog vragen over de keuze van je studie? Doe dan op 18 juni 2021 mee met de online speeddate van de opleidingen van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Ook als je nog twijfelt over je studiekeuze ben je van harte welkom om deel te nemen. Ben je uitgenodigd naar aanleiding van de vragenlijst die je hebt ingevuld voor de studiekeuzecheck? Dan is het helemaal belangrijk om een afspraak te maken voor een Teams-gesprek!

Mocht de uitkomst van de vragenlijst bij de studiecoördinator tot vragen leiden dan krijg je een persoonlijke uitnodiging voor de online speeddate. De speeddate zal via Microsoft Teams plaatsvinden.

Je kunt je vanaf 15 maart online inschrijven zodat je een speeddate kan inplannen met de studiecoördinator van de opleiding waar jij je voor hebt aangemeld. Na het inplannen van de afspraak krijg je meer informatie toegestuurd.

Let op: Engelse taal en cultuur en Nederlandse taal en cultuur doen niet mee met de speeddates, omdat zij aan Matching meedoen.

Contact

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen? Neem contact op per e-mail.