Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Staat je fiets nog in de gesloten garage van Cluster Zuid? Haal je fiets op!

3 maart 2021

Er staan nog een aantal fietsen in de inmiddels gesloten garage van Cluster Zuid. Deze moeten zo snel mogelijk opgehaald worden. Als je een fiets op de campus wilt houden, zet je fiets dan in de nieuwe fietsenstalling onder het Reuvens of de fietsenstalling in het Lipsius gebouw, die stallingen zijn vrij toegankelijk. Met een LU-kaart kunt je je fiets ook in de fietsenstalling van Cluster Noord of de medewerkersstalling van Lipsius zetten. Denk er wel aan je LU-kaart even te updaten, dat moet elke 4 weken.

Kom je je fiets ophalen uit de gesloten stalling van Cluster Zuid? Meld je tussen 7.30 en 18.00 uur eerst bij de balie van het Lipsius, dan loopt er iemand mee om het hek te openen.

Openingstijden stalling Cluster Noord

Maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 19.00 uur, in het weekend van 9:00 uur tot 18.00 uur.

Ontwikkeling Humanities Campus

De parkeergarage Cluster Zuid is sinds 1 februari 2021 gesloten vanwege de renovatie voor de ontwikkeling van de Humanities Campus. De renovatie van Cluster Zuid start later dit jaar. De parkeergarage wordt tijdens de verbouwing gebruikt voor de opslag van materiaal en wordt vervolgens ook zelf onder handen genomen.

Lees hier meer over de renovatie van Cluster Zuid en de bouw van de Humanities Campus.

Auto parkeren na de lockdown

Als de lockdown wordt opgeheven en we weer naar de campus mogen wordt er tijdig gecommuniceerd over de alternatieve parkeerlocaties Haagweg en Maliebaan.

Heb je vragen over de sluiting van de garage? Stuur een email naar info@vastgoed.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.