Deadline aanmelding Leiden Leadership Programme: 25 mei

30 april 2021

Ben je (aankomend) masterstudent en heb je zin in een persoonlijke uitdaging op het gebied van leiderschap? De deadline voor inschrijving voor het Leiden Leadership Programme 2021-2022 komt eraan. Vergeet je niet aan te melden voor 25 mei aanstaande!

Leiden Leadership Programme

Kijk naar jezelf. Ontdek en ontwikkel jouw kwaliteiten in de context van een organisatie. Leer intensief samenwerken met andere professionals en hun kwaliteiten te benutten. Dat zijn de doelen van het Leiden Leadership Programme (LLP), een honoursprogramma van 20 EC dat je naast je Leidse, Haagse of Delftse master kunt volgen. In dit programma werk je aan de ontwikkeling van je persoonlijke leiderschapsvaardigheden door middel van een assessment, trainingen, seminars en een praktijkopdracht bij een organisatie.

Meld je aan

Je kunt je aanmelden voor het Leiden Leadership Programme door het online inschrijfformulier in te vullen en een aantal bijlagen toe te voegen, namelijk:

• een motivatiebrief volgens format
  • een uitgebreid CV
  • een kopie van je cijferlijst

Voor meer informatie over de procedure, zie Aanmelding en Selectie.

Meer informatie

Een goed overzicht van het programma vind je op onze website. Je kunt hier ook ervaringen van studenten lezen en bekijken hoe het programma is opgebouwd.

Wil je het LLP ervaren of heb je nog vragen? Meld je aan voor onze meeloopdagen op 6 mei of 17 mei. Als je nog vragen hebt, kun je ook altijd mailen naar leadership@ha.leidenuniv.nl.