Leiden Leadership Programme (LLP): honoursprogramma voor masterstudenten

16 april 2021

Het Leiden Leadership Programme (LLP) is een Nederlandstalig honoursprogramma van 20 EC dat je naast een (een- of meerjarige) Leidse, Delftse of Rotterdamse masteropleiding kunt volgen.

Wat centraal staat binnen het programma is reflectie: wat betekent leiderschap voor jou? In het LLP werk je aan je persoonlijke leiderschapsontwikkeling. De vaardigheidstrainingen bieden je meer inzicht in jouw sterke en zwakke punten en meer inzicht in het effect van jouw gedrag op anderen. En als onderdeel van een interdisciplinair team leer je middels de praktijkopdracht hoe een organisatie werkt van binnenuit. De perfecte voorbereiding op jouw carrière!

Online meeloopdagen

Op donderdag 6 mei (17.15-19.00 uur) en maandag 17 mei (19.15-21.00 uur) houdt het LLP een digitale meeloopdag. Hiervoor nodigen we je graag uit. Tijdens de meeloopdagen krijg je een goed beeld van het LLP: zo zijn er proefonderdelen van het programma en zijn er korte presentaties van de docenten en huidige studenten. Vanwege de sluiting van de universiteitsgebouwen zullen de meeloopdagen dit jaar via een online platform plaatsvinden. Om je aan te melden voor een van de meeloopdagen verwijzen wij je naar dit nieuwsbericht.

Kijk voor meer informatie op www.leadership.leidenuniv.nl. Hier lees je onder andere de ervaringen van voormalige LLP studenten terug.