Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Leiden Leadership Programme

20 april 2021

Het programma
Het Leiden Leadership Programme is een extracurriculair honoursprogramma (20 EC) voor (aanstaande) masterstudenten. Het doel van het LLP is jonge, getalenteerde academici hun eigen talenten én die van anderen te leren identificeren en optimaal te benutten. Het programma is heel flexibel ingericht; hierdoor is het goed te combineren met de reguliere masteropleiding. Ook voor studenten met een stage, coschappen of een (kort) verplicht buitenlandverblijf in de master vinden we doorgaans een oplossing. Het is een intensief programma, maar dankzij de begeleiding en het enthousiasme van de deelnemers, haalt 98% de eindstreep. Alumni geven aan dat het LLP een inhoudelijk verrijkende aanvulling op de reguliere masteropleiding is (4,7 uit 5) en dat ze het aan zouden raden aan andere studenten (4,5 uit 5).

Meeloopdag
Op 17 mei organiseren we een meeloopdag voor geïnteresseerde studenten. Je kan je aanmelden via dit agendabericht.

Wie zoeken we?
Ben jij een student die:

  • gemotiveerd en ambitieus is
  • een extra uitdaging naast zijn/haar master aan kan
  • bereid is tot kritische zelfreflectie
  • wil experimenteren met leiderschapsvaardigheden in een uitdagende praktijkomgeving
  • het leuk vindt om buiten zijn/haar vakgebied te kijken
  • voldoende Nederlands spreekt om een Nederlandstalig programma te volgen

We zoeken dus niet per se leiders in de dop, maar slimme studenten die met wat extra bagage (nog) meer impact kunnen hebben in hun toekomstige werkveld (PhD, overheid, bedrijfsleven).

Meer informatie over het programma vind je op www.leadership.leidenuniv.nl. Heb je vragen? Stuur een e-mail naar leadership@ha.leidenuniv.nl of bel naar 071 – 527 6161.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.