Word lid van Jong VNK!

30 april 2021

Mis jij ook het contact met andere jonge kunsthistorici? Wil je graag kennismaken met het werkveld, zoals museummedewerkers, kunsthandelaren en cultuur beleidsmedewerkers? Word lid van Jong VNK!

Jong VNK is in januari 2021 opgericht vanuit de Vereniging van Nederlandse Kunsthistorici (VNK), de grootste beroepsvereniging voor kunsthistorisch Nederland. Jong VNK wil jullie aanstormende kunst- en architectuurhistorici helpen om het werkveld te verkennen door een brug te slaan tussen de nieuwe generatie en gevestigde vakgenoten. We bieden een platform voor ontmoeting en werken aan de zichtbaarheid van jonge kunsthistorici. Tijdens activiteiten kunnen jullie - studenten, recent afgestudeerden en jonge professionals - elkaar en vakgenoten leren kennen. Daarbij kunnen jullie onderling ervaringen delen en door middel van inspirerende lezingen, werkbezoeken en workshops verder bouwen aan je professionele bestaan als kunsthistoricus. Ook kunnen we van elkaar leren en met elkaar samenwerken.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan via deze link en betaal slechts €25,- per jaar!

Als lid van Jong VNK:
- krijg je toegang tot het grootste netwerk van professionele kunsthistorici
- kun je met voorrang deelnemen aan de activiteiten van Jong VNK, zoals lezingen, netwerkborrels en werkbezoeken
- ontvangt je drie keer per jaar het bulletin Kunsthistorici. Nieuwsgierig? Lees hier het laatste bulletin met het thema Jong:

Hopelijk tot snel bij een van de activiteiten! Houd onze socials in de gaten voor informatie over komende activiteiten.

Jong VNK

Mail ons