Universiteit Leiden

nl en

14 juni: Leren met de Stad - stuur jouw maatschappelijke project in of kom naar de presentatie

20 mei 2021

Op maandag 14 juni van 15.30 tot 17.00 organiseert Leren met de Stad het (digitale) evenement ‘Presenteren met de Stad’. Tijdens deze middag krijgen diverse projecten, initiatieven en activiteiten van studenten in Leiden een podium. Er zullen studenten, professionals, docenten en ambtenaren uit Leiden (digitaal) aanwezig zijn. Studentprojecten van Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden zijn welkom, zowel uitgevoerd in groepsverband als individueel. Het gaat erom dat het project zich heeft ingezet voor een maatschappelijke uitdaging in de stad Leiden. De aangemelde studentprojecten ontvangen een certificaat voor hun maatschappelijke bijdrage aan de stad Leiden. Daarnaast krijgen alle inzendingen een plek op onze website en wordt het gedeeld met verschillende partners in Leiden.

Dus ben jij, of ken jij, een studentproject dat zich bezig heeft gehouden met een maatschappelijk thema in de stad Leiden: laat het ons weten via een filmpje waarin je kort (2-3 minuten) het door jou opgezette en uitgevoerde project toelicht. De volgende aspecten willen we graag in het filmpje terugzien:

  • Toelichting project
  • Resultaten en vervolgstappen van het project
  • Op welke manier heb je een bijdrage geleverd aan een maatschappelijk vraagstuk in de stad Leiden?
  • Maak er zoveel mogelijk een sfeerreportage van, bijvoorbeeld door actiemomenten/een doelgroep in beeld te brengen
  • Denk om de beeld- en geluidskwaliteit van het filmpje

Het filmpje met een schriftelijke toelichting kun je sturen naar: info@lerenmetdestad.nl. Vermeld in de toelichting je naam, studie en beschrijf het project kort. De deadline voor de aanmelding is zondag 30 mei 2021. Eventuele vragen mogen ook gesteld worden via dit mailadres.

Wil je het evenement ‘Presenteren met de Stad’ als publiek bijwonen? Meld je dan vóór dinsdag 1 juni 2021 aan via deze link.

Logo Leren met de Stad
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.