Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Clinical Psychology: Inschrijving vervroegd gesloten

26 mei 2021

We hebben besloten de inschrijving voor onze masterspecialisatie Clinical Psychology te sluiten, aangezien er momenteel teveel aanmeldingen zijn. We voorzien substantiële problemen als er komend studiejaar zoveel studenten zouden starten. De tijd die het kost om een stageplaats te vinden zou oplopen tot meer dan 9 maanden. Ook wachtlijsten voor werkgroepen en scriptiebegeleiding zouden onacceptabel lang worden. Om de integriteit en kwaliteit van het curriculum van de masterspecialisatie te beschermen, moet de instroom helaas worden beperkt.

Inschrijving voor andere specialisaties in de masteropleiding Psychologie blijft mogelijk tot 15 juni 2021. Er zijn alternatieve klinische specialisaties die studenten kwalificeren voor een post-masteropleiding GZ psychologie, bijv. Health and Medical Psychology; Child and Adolescent Psychology; of School Psychology. Neem voor meer informatie contact op met de studentenvertegenwoordigers die op de respectievelijke websites worden genoemd.

We bieden ons oprechte excuus aan en rekenen op je begrip dat deze maatregel absoluut noodzakelijk is om de integriteit en kwaliteit van de specialisatie voor studenten te behouden. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op via 
ApplicationClinicalPsy@fsw.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.