Deel jouw good practice op het gebied van studentenwelzijn

31 mei 2021

Studeer je aan de Universiteit Leiden en ben je bezig met een peer-to-peer initiatief of community building, of heb je een idee om het welzijn van studenten te verbeteren? Deel jouw kennis en ervaring met medestudenten van de partneruniversiteiten binnen EUniWell tijdens het Good Practices Symposium on Student Wellbeing

Wat houdt het symposium in?

Het symposium vindt online plaats op donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober 2021 en brengt studenten, ondersteunende staf en wetenschappers samen om kennis over studentenwelzijn uit te wisselen. Verschillende thema’s die aan bod komen zijn:

• studentenwelzijn als onderdeel van het curriculum;
  • wetenschappelijk onderzoek naar studentenwelzijn;
  • student-tot-student benadering;
  • tools en middelen voor begeleiders en medewerkers.

Aanmelden

Wil je jouw idee graag delen in een paneldiscussie en met medestudenten in gesprek gaan? Meld je dan nu aan via dit registratieformulier voor 16 juli 2021. De vereisten waaraan de presentatie moet voldoen vind je in het registratieformulier.

Registratieformulier

Selectie

Een comité, bestaande uit studenten van de organiserende universiteiten, maken een selectie uit alle inzendingen, waarna de geselecteerde sprekers worden geïnformeerd. Alle sprekers worden op thema ingedeeld in de verschillende discussiepanels.

EUniWell

EUniWell is een alliantie van zeven universiteiten die zich met elkaar hebben verbonden in de European University of Well-being. EUniWell biedt studenten, onderzoekers en docenten nieuwe, internationale mogelijkheden voor samenwerking en ontwikkeling. Lees hier meer over EUniWell.