Gezocht: tutoren voor het basisonderwijs

3 mei 2021

Het project Student voor Educatie is op zoek naar tutoren voor het basisonderwijs.

Studenten voor Educatie is een project dat is ontstaan uit een samenwerking tussen Het Open Leerplein van de Universiteit Leiden, de gemeente Den Haag en Stichting Brede Buurtschool (SBB), om de onderwijs uitdagingen van de corona-uitbraak het hoofd te bieden. Met name om leerkrachten, schoolhoofden en basisschoolleerlingen te ondersteunen door hoogwaardig en inclusief onderwijs te bieden, zodat het leren en het welzijn van basisschoolleerlingen gewaarborgd blijft. Met dit project willen we de kenniskloof in de Haagse basisscholen overbruggen, leerkrachten ondersteunen door een deel van hun werklast te verminderen en extra begeleiding geven aan basisschoolleerlingen.

Geïnteresseerd? Lees hier meer informatie.