Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

Meld je aan: EL CID zoekt vrijwilligers

3 mei 2021

De EL CID is het officiële introductieprogramma van de Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden. Het is een feestelijke start van je studentenleven. Tijdens de EL CID leer je de stad, je studie en het studentenleven kennen. Om te weten wat je mogelijkheden zijn als student is de EL CID lopen een must!

Mediacrew

Ben je handig met een camera (foto óf video) en kun je monteren, of heb jij een vlotte pen en ben je allergisch voor dt-fouten? Of kan jij niet zonder Instagram, YouTube en Facebook? Dan is de MediaCrew van de EL CID wellicht iets voor jou! Voor de nieuwe MediaCrew zoeken we vrijwilligers voor tekst, fotografie, film en social media. Zit hier iets tussen wat jou leuk lijkt? Geef je nu op! Kijk op www.elcidweek.nl/vrijwilligers/media-crew voor meer informatie. De aanmelddeadline is op 1 mei.

Crew/mentor

 

Heb jij zin om je komende zomer in te zetten om nieuwe studenten wegwijs te maken in jouw stad, studie en studentenleven? Dat kan! Want de inschrijvingen om crew of mentor bij de EL CID te worden zijn weer geopend. Samen met jou kunnen we weer een fantastische editie van de EL CID neerzetten. Wil jij daarbij aanwezig zijn door een groepje op sleeptouw te nemen, biertjes te tappen, met een busje door Leiden te crossen en tegelijk nieuwe vrienden te maken? Meld je dan aan via de website https://elcidweek.nl/vrijwilligers/aanmelden/.

Als je meer wil weten over de verschillende soorten vrijwilligers, volg dan @elcidvrijwilligers op instagram, stuur een mailtje naar tmt@elcid.leidenuniv.nl of bezoek de website https://elcidweek.nl/vrijwilligers/. 

 

Tot komende zomer! 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.