Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Meld je aan voor de summer school van netwerk Europaeum

4 mei 2021

Van 9 tot en met 14 augustus houdt het nerwerk Europaeum de summer school met als thema 'Imagining Europe: Migration, Borders and the (Re)Making of ‘Europe’'.

Kijk hier voor meer informatie.

Het Europaeum is een netwerk van zo’n 17 Europese topuniversiteiten waar de Universiteit Leiden al ruim 25 jaar lid van is. Het Europaeum is opgericht om jonge onderzoekers en leiders samen te brengen om met elkaar ontwikkelingen in Europa te bespreken en het pan-Europese denken te bevorderen. Het Europaeum stimuleert samenwerking in onderzoek en onderwijs tussen vooraanstaande Europese universiteiten en ondersteunt wetenschappers en studenten in de organisatie van conferenties, colloquia en summer schools waarbij leiders uit politiek, cultuur en bedrijfsleven participeren in een interdisciplinaire dialoog met de wereld van de wetenschap. Het Europaeum wordt gecoördineerd vanuit Oxford University.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.