Facilitair, Sociaal, Organisatie

Ben jij een maker van nieuwe kunst in FSW?

9 juni 2021

De eenzame boom op de Mokerheide - Peter Nas

Is dit kunst? Wie en wat bepaalt dat? De kijker natuurlijk!

Doe je mee met de nieuwe expositie in onze facultaire thuisbasis? Mail een foto en omschrijving van je kunstwerk vóór 1 juli 2021 naar de kunstcommissie. Die reserveert voor jou in het Pieter de la Courtgebouw een plek in de expositie: 'Dit is Kunst. Toch?' Werken van medewerkers en studenten.

Wij zijn de makers

Ook belangrijk, wie maakt die kunst? Makers zijn overal, dus ook in onze eigen omgeving. Als in deze tijd iets duidelijk is, dan is het wel dat je het niet ver hoeft te zoeken. Onze studenten en staf zijn de nieuwe makers. Maak wat je wilt voor de nieuwe expositie in het nieuwe studiejaar 2021-2022: ‘Dit is Kunst. Toch? Werken van medewerkers en studenten’.

Wat?

Schilderijen, foto’s, collages, beelden, sculpturen van recycled plastic; je kan het zo gek niet bedenken. Maak wat jij wilt, of struin nog eens door je eigen collectie. Je mag ook een serie exposeren van maximaal vijf werken.

Hoe?

Mail een foto en omschrijving van je kunstwerk naar de kunstcommissie FSW.

Heb je nog geen werk af, maar wil je in de zomer nog iets maken? Dat mag natuurlijk ook. Laat ons dan wel even weten dat je met iets bezig bent. Je kunt ons bereiken op kunstcie@fsw.leidenuniv.nl.

Wanneer?

Exposeren vanaf vrijdag 3 september 2021.

Waar?

Pieter de la Courtgebouw: op de eerste etage, in het restaurant en de gangen op de begane grond.

Opening

Parallel aan de online opening van het facultaire academisch 2021-2022.